Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Utrecht / Dagarrangement Utrecht / Ontmasker de Trol Arrangement Utrecht

Ontmasker de Trol Arrangement Utrecht

Bij dit onvergetelijke groepsuitje in Utrecht gaan spanning, teambuilding en mysterie hand in hand. Ons razend populaire Ontmasker de Trol Arrangement is een aanrader.

Bij dit onvergetelijke groepsuitje in Utrecht gaan spanning, teambuilding en mysterie hand in hand. Ons razend populaire Ontmasker de Trol Arrangement is een aanrader.  Met je fanatieke team ga je er vol voor…..maar wie uit jouw team heeft een verborgen agenda?

Tijdens dit arrangement combineren wij ons spannende ontmasker de trol spel met de lekkerste lunchgerechten van Utrecht. Jullie zullen je dus geen moment vervelen bij het Ontmasker de Trol Arrangement in Utrecht.

In het gezellige hartje van Utrecht hebben wij een besloten zaal geregeld bij een toplocatie. Onze spelbegeleider maakt bij aankomst een teamindeling en legt het spannende spelprogramma uit. Het Ontmasker de Trol Arrangement start met de bekendmaking van ieders rol. Dit gebeurt natuurlijk één op één zodat niemand wat van elkaar vermoedt… Elk team heeft haar eigen ‘mol’, maar ja wie is dat….?

De  opdrachten en missies van het Ontmasker de Trol Arrangement zijn onvergetelijk.  Bij sommige spelrondes gaat het om weetjes en kennis, bij andere doen we een beroep op jullie puzzelvermogen. Sowieso speelt teambuilding, energie en fanatisme een cruciale rol om al winnaar te eindigen. Het risico dat een van jouw teamleden de boel ontregelt, kun je alleen maar compenseren met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen! Het team met de beste score wint het Ontmasker de Trol Arrangement in Utrecht. Het smakelijke prijsje staat al klaar!

Na elke spelronde tijd om te kletsen en lekker te eten. Onze culinaire en overvloedige lunchgerechten zullen je verrassen.  Geniet van de smaakvolle soep, de royaal belegde broodjes en andere heerlijkheden die ter tafel komen. Eet smakelijk!

Het Ontmasker de Trol Arrangement in Utrecht is een zeer aan te raden event voor je vrijgezellenuitje of personeelsuitje. In Utrecht is ook onze High Tea of Diner-versie van het Ontmasker de Trol arrangement beschikbaar. Ontmasker de Trol is ook te boeken als los spelprogramma of te spelen op een eigen locatie. Geef je wensen door, het komt allemaal in orde!

Vele groepen deden het Ontmasker de Trol Arrangement bij Get Events en waren op en top tevreden!

Ontmasker de Trol Arrangement Utrecht is inclusief:
– Ervaren spelbegeleider(s)
– Overvloedige en smakelijke lunch
– Zaalhuur
– Spelmaterialen Ontmasker de Trol
– Lekker prijsje voor de winnaars
– BTW

Details

Locatie
Utrecht
Tijdsduur
2.5 uur
Aantal
minimaal 10 personen.

v.a.  40,00 p.p. (incl. BTW)