Ontmasker de Trol diner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Wie kunt u nog vertrouwen tijdens ons Ontmasker de Trol Diner in Amsterdam.

In ons gezellige restaurantje in hartje Amsterdam, staat onze enthousiaste quizmaster al klaar om samen met u het Ontmasker de Trol Dinerspel te spelen!

Zodra de quizmaster de teams heeft ingedeeld, de spelmaterialen heeft uitgedeeld en de spelregels heeft doorgenomen kan deze Ontmasker de Trol aan tafel beginnen.
Dus zet u maar schrap, want we zullen Amsterdam vanavond op haar grondvesten doen schudden!Ontmasker de Trol aan Tafel Spelverloop
Tijdens dit Ontmasker de Trol Diner zal de quizmaster u bekogelen met vragen en opdrachten, die door middel van teambuilding en samenwerking moeten worden opgelost. Maar let goed op: in elk team bevindt zich een Trol die de boel in de soep moet laten lopen. Dit doet hij/zij natuurlijk op zeer geniepige wijze, die we van hem gewend zijn.

Na elke ronde zal er een gerecht worden geserveerd, zodat iedereen weer een beetje op adem kan komen en zich mentaal kan voorbereiden in ons sfeervolle restaurant in Amsterdam op de volgende spannende vragen van het Ontmasker de Trol Diner.

Weet u tijdens ons Ontmasker de Trol diner de meeste punten te behalen en, misschien nog wel belangrijker, de Trol te ontmaskeren?

Bent u klaar voor een avondje vol teambuilding en lekker eten in de binnenstad van Amsterdam?

Het Ontmasker de Trol Diner is inclusief:
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Spelmatarialen
– Prijs voor het winnende team
– Zaalhuur
– Op uw gewenste dag en tijdstip te boeken
– BTW

Let op! Ons Ontmasker de Trol Diner is in heel Nederland te spelen. Heeft u zelf een locatie in gedachten? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. .

 

Andere suggesties…