Ontmasker de Trol Diner Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Je bent op zoek naar een origineel speldiner in Den Bosch? Met ons Ontmasker de Trol Diner leer je, je collega’s, vrienden en familie op een wel heel bijzondere manier kennen. Want welke ‘Trol’ krijgt het voor elkaar om de boel te saboteren en ervoor te zorgen dat het andere team er met de prijs vandoor gaat?
Ons Ontmasker de Trol Speldiner in Den Bosch staat bol van verrassingen en onverwachte wendingen!

Ontmasker de Trol Spelverloop
Nadat iedereen plaats heeft genomen in onze gezellige privéruimte binnen een van onze restaurants in hartje Den Bosch, kunnen wij het Ontmasker de Trol Diner beginnen.

Onze enthousiaste quizmaster zal je gezelschap opdelen in teams. Elk team, krijgt tijdens dit spannende Ontmasker de Trol Speldiner in Den Bosch een ‘Trol’ aangewezen. Door middel van leuke opdrachten en originele puzzels is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verdienen. Maar de ‘Trol’ moet ervoor zorgen, dat deze graag verdiende punten worden geknoeid op het krullende tafelkleed! Tijdens deze ontmasker de trol aan tafel, wordt al snel duidelijk welke personen deze sabotage zo stiekem mogelijk heeft uitgevoerd. Want de rest van het team mag er natuurlijk niet achter komen wie de ‘Trol’ precies is!

Deze Ontmasker de Trol aan tafel wordt tussen de gangen van een heerlijk en diner gespeeld. Dieetwensen en vegetariërs kunnen ook prima bij ons terecht, want wij zorgen er graag voor dat iedereen geserveerd krijgt, wat hij of zij lekker vindt. Na het nagerecht volgt de ontknoping en krijgt elk team de kans om de juiste ‘Trol’ aan te wijzen. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om, welk team de meeste punten heeft gespaard, en na dit Ontmasker de Trol Speldiner Den Bosch naar huis gaat met de welverdiende prijs!

Ons Ontmasker de Trol Speldiner in Den Bosch is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenavond en is te boeken op jullie gewenste dag en tijdstip!

Dit Ontmasker de Trol Diner is Inclusief:
– Privézaal
– Enthousiaste quizmaster
– Compleet 3-gangen diner
– te boeken op uw eigen gewenste dag en tijdstip
– Spelmaterialen
– BTW

Andere suggesties…