Ontmasker de Trol Diner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 65.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ons Ontmasker de Trol Speldiner in Eindhoven is een verrassend spannend speldiner vol gezelligheid en lekker eten.

Samen met onze enthousiaste en bevlogen quizmaster gaan jullie tijdens dit speldiner in Eindhoven het altijd spannende Ontmasker de Trol spel spelen.

Als eerst zal onze quizmaster uw gezelschap in verschillende teams opdelen en de spelregels van het Ontmasker de Trol Spel doornemen.

Als iedereen zijn of haar rol in het spel weet zal de quizmaster het starschot geven en kan het Ontmasker de Trol spel beginnen.

Wij zullen Eindhoven op haar grondvesten doen schudden. Tussen de gerechten door zullen de teams het tegen elkaar gaan opnemen en de meest uiteenlopende opdrachten moeten vervullen, maar pas op! In elk team bevindt zich namelijk een Trol, deze zal de boel zo geniepig mogelijk in de soep moeten laten lopen. Dit doet hij natuurlijk op uiterst discrete wijze, die wij van de Trol gewend zijn!

Tussen de rondes door zullen de gerechten van ons drie gangen diner worden geserveerd. Tijdens deze culinaire onderbreking kunt u even wat stoom afblazen en u voorbereiden op de volgende spannende rondes.

Ons Ontmasker de Trol Speldiner zal zich geheel afspelen in een privéruimte van een speciaal door ons geselecteerd restaurant in het centrum van Eindhoven.

Weet u tijdens dit speldiner de meeste punten te behalen en, misschien nog wel belangrijker, de Tro te ontmaskeren?

Bent u klaar voor een avondje vol teambuilding en lekker eten in de binnenstad van Amsterdam?

Inclusief:
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Ontmasker de Trol Dinerspel
– Prijs voor het winnende team
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Ons Ontmasker de Trol Dinerspel is in heel Nederland te spelen. Heeft u zelf een locatie in gedachten? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.