Ontmasker de Trol Diner Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Altijd al willen weten wie van jouw vrienden nu het vernuftigst is? Tijdens ons Ontmasker de Trol diner in Haarlem kom je er achter. Want wie is nu de slimmerik van jullie vriendengroep? Wie is het gehaaidst? En wie beschikt over de meest listige trucjes?

Tijdens deze Ontmasker de Trol aan tafel kom je erachter, want dit speldiner in Haarlem staat namelijk volledig in het teken van list en bedrog!

Ontmasker de Trol Diner Spelverloop
Voor dit ontmasker de Trol speldiner zullen wij een privéruimte reserveren in een gezellig Haarlems restaurant. Hier krijg je van onze enthousiaste spelbegeleider een spannende introductie, waarna er in elk team een ‘Trol’ bekend wordt gemaakt.
Tijdens deze Ontmasker de Trol aan tafel moet de Trol, geheel onopvallend, zoveel mogelijk punten te scoren… Maar deze punten zullen uiteindelijk terechtkomen bij het concurrerende team!
Zijn er deelnemers die het spel nog niet kennen? Geen enkel probleem! Onze ervaren begeleider legt deze Ontmasker de Trol aan tafel graag geduldig aan jullie uit!

Maar dit is nog niet alles! Want tussen de rondes van dit ‘Ontmasker de Trol diner’ worden jullie getrakteerd op een compleet driegangendiner. Hierin hebben jullie volledig een eigen keus, want jullie kunnen per gang kiezen uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Het heerlijke diner zal worden afgesloten met ons welbekende verrassingsdessert!

Zijn jullie ook zo benieuwd geworden wat jullie in Haarlem te wachten staat, tijdens dit opwindende Ontmasker de Trol diner…? Boek dan snel dit spannende groepsuitje, want anders zullen jullie er nooit achter komen! Het enige wat alvast gezegd kan worden, is dat dit Ontmasker de Trol Speldiner zorgt voor een sterkere band binnen jullie groep, want  samen met gezelligheid en lekker eten staat deze avond geheel in het teken van teambuilding!

Ons ‘Ontmasker de Trol diner’ in Haarlem is geschikt voor iedereen, jong en oud en heb je gasten uit het buitenland? Geen enkel probleem, je kan dit ‘Ontmasker de Trol’ spel in verschillende talen spelen.

Dus twijfel niet langer en ga nu aan tafel met Ontmasker de Trol!

Inclusief bij het Ontmasker de Trol Diner;
– Privézaal
– Compleet 3-gangen diner
– Spelbegeleiding
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…