Ontmasker de Trol Speldiner Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Durf jij de strijd aan tegen het onbekende? Tijdens ons Ontmasker de Trol speldiner ga je de strijd aan tegen de Trol, maar wie is de Trol? Dat is de vraag waar dit uitdagende spelprogramma om draait. Wie vertrouw je nog, wanneer je weet dat de Trol elke minuut met je mee gluurt?

Bij aankomst zal de spelbegeleider de teams indelen en de trollen aanwijzen, dit zal op zeer discrete wijze gebeuren. Dan gaan de teams op pad en is de strijd in Leiden losgebarsten! Ons Ontmasker de Trol spel is een spel dat geen genade kent en wat iedereen voor zichzelf speelt maar jullie toch als groep moeten oplossen. De spraakmakende opdrachten kunnen namelijk alleen voltooid worden door middel van goede samenwerking. Maar pas op! Want in elk team zit een Trol die op subtiele en sluwe wijze de boel zal proberen te saboteren. Al jouw zintuigen en vaardigheden zullen op de proef worden gesteld, wie durf je nog te vertrouwen? En welk teamlid durf je een opdracht uit te laten voeren voor jullie team?

Een spel vol wantrouwen en sensatie maar toch ook veel gezelligheid en humor. Wanneer alle opdrachten zijn uitgevoerd en alle teams terug zijn op locatie zal de spelbegeleider iedereen trakteren op een welverdiende consumptie! Tijdens deze heerlijke verfrissing wordt  het winnende team bekend gemaakt en natuurlijk wordt ook de Trol onthuld.

De  bewustheid dat je alleen samen kunt winnen maakt je extra scherp. Hoe goed kennen jullie elkaar? Ontmasker jij de Trol?

Ontmasker de Trol Speldiner Leiden is inclusief:
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Ontmasker de Trol Dinerspel
– Prijs voor het winnende team
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…