Oud Hollandse Spelen Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

In de stemming voor een uniek groepsuitje in Amersfoort? Kies voor een avontuurlijke oud Hollandse middag vol sfeer en plezier! Bij deze nostalgische spelmiddag hebben wij de klassieke spelletjes uit vergane tijden opgepoetst en op maat voor jullie ‘geupgrade’!

Spelverloop
Jullie groep wordt hartelijke door ons ontvangen in een sfeervolle ruimte op een unieke locatie in Amersfoort. Samen met een ervaren spelbegeleider wachten de authentieke oud Hollandse Spelen jullie op. Nadat er verschillende teams gevormd zijn, kan een verrassende middag vol gezelligheid van start gaan! Voor de volgende onderdelen gaan de fanatieke teams de strijd aan: zaklopen, sjoelen, blikgooien en wat dacht je van ringwerpen! Wie de meeste punten wint mag zich de kampioen Oud Hollandse Spelen Amersfoort noemen.

Maar gezelligheid en sfeer staan natuurlijk voorop zoals dat vroeger ook was bij de Oud Hollandse Spelen. Je zult verbaasd zijn hoe leuk de spellen van vroeger nu nog steeds zijn. Dit wordt een hilarische middag vol met teambuilding en vermaak.

Laat je verrassen door dit nostalgische uitje en herontdek jezelf met de Oud Hollandse spelen in Amersfoort!

De Oud Hollandse Spelen Amersfoort is inclusief:
– Ervaren spelleider(s)
– Spelmaterialen Oud Hollandse Spelen
– Prijs voor het kampioensteam
– BTW

Andere suggesties…