Poker diner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Heb je zin om een gokje te wagen? Dan is ons Poker Diner in Rotterdam een absolute aanrader!

Wie beschikt over zenuwen van staal en wie weet zijn of haar ‘pokerface’ in de spreekwoordelijke plooi te houden? Tijdens dit poker diner zullen wij erachter komen. Onder leiding van een professionele pokerleraar leren jullie alle fijne kneepjes van het populaire pokerspelletje!

Pokerworkshop
We beginnen dit groepsuitje in Rotterdam met een uitdagende pokerworkshop. Tijdens deze workshop worden jullie klaargestoomd tot professionele pokerspelers! Zodra de pokerinstructeur de spelregels van het kaartspelletje heeft uitgelegd is het tijd om de geleerde trucs in de praktijk brengen. Tijdens het pokerspel zal blijken wie van jullie zijn of haar zenuwen het beste in bedwang kan houden en wie van met de welverdiende hoofdprijs huiswaarts zal keren.

Als de winnaar van het pokerspel bekend is en de rook is opgeklaard worden jullie getrakteerd op een heerlijk driegangendiner. Jullie hebben hierbij de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een heerlijk dessert. Als dit geen genieten is dan weten wij het ook niet meer.

Ons Pokerdiner staat garant voor een spannend uitje in Rotterdam!

Inclusief:
– Privéruimte
– Pokerinstructeur en materialen
– Prijs voor de winnaar
– Compleet 3-gangen diner
– BTW

 

Andere suggesties…