Poker Workshop Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Pokeren is de hit van dit moment en nadat je deze Poker Workshop in Den Haag heb gevolgd weet je ook waarom!

Tijdens deze fascinerende Poker Workshop in Den Haag zullen wij je klaarstomen tot volleerde pokerspelers en zullen jullie in menig casino je mannetje staan.

Poker Workshop Den Haag
Ergens in het centrum van Den Haag zal onze geslepen pokerinstructeur zijn plek achter te pokertafels innemen. Hij zal jullie op een relaxte manier bekend maken met de verschillende speltechnieken en strategieën.  En mocht je aan het eind nog een aantal prangende vragen hebben? Geen nood! Aan het eind zullen wij je de tijd geven om vragen te stellen.

Na deze speluitleg gaan we verder met het poker toernooi waar iedereen op heeft gewacht en zullen we de wondere wereld van het pokeren induiken! Tijdens dit ‘poker toernooi’ zullen wij erachter komen wie van jullie het beste kan bluffen en wie zijn uitgestreken pokerface het beste in de plooi weet te houden. Je gaat alles uit de kast halen in de strijd voor de beste pokerhand.

Wil je erachter komen wie van jullie over zenuwen van staal beschikt en door middel van listige speltactieken de rest van je vrienden of collega’s alle hoeken van de pokertafel kan laten zien? Boek dan nu deze spannende pokerworkshop.

Lijkt het je leuk om deze Pokerworkshop in combinatie met een driegangendiner te boeken? Dan is ons pokerdiner in Den Haag misschien het geschikte uitje voor jou!

De poker workshop is inclusief;
– professionele pokerleraar
– poker playing chips & speelkaarten
– prijs voor het winnende team
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…