Pokerdiner Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Bij dit bloedstollende arrangement in Amersfoort gaan geluk en gezelligheid hand in hand! Bij dit groepsuitje koppelen we heerlijk eten aan een leerzame en spannende Pokerworkshop.

Twijfel niet en ga All In!
Speciaal voor jouw gasten hebben we een sfeervolle ruimte in het centrum van Amersfoort gereserveerd. Natuurlijk wordt de Workshop geleid door een gewiekste Pokeraar. Deze pokerspecialist zal jullie de fijne kneepjes van het populaire Texas Hold’em onthullen.

Je neemt een inkijkje in de illustere pokerwereld en maakt kennis met termen zoals ‘Flush’, ‘Pocket Pair’, ‘Bad Beat’ en ‘Full House’. Wanneer de basisregels zijn uitgelegd ga je vanavond in Amersfoort zelf een gokje wagen! En natuurlijk ga je proberen om je tafelgenoten af te troeven! Beschik jij over stalen zenuwen en een pokerface? Na het spannende en hilarische pokertoernooitje die je onderling gaat spelen, is het tijd voor het diner! Wij verzorgen bij het Pokerdiner Amersfoort een verrukkelijk en ongekend driegangendiner. Of je nu een goede of slechte gokker bent, met het Pokerdiner heb je altijd prijs!

Het Pokerdiner Amersfoort is inclusief:
– Zaalhuur locatie Amersfoort
– Pokerspecialist
– Pokermaterialen
– Compleet driegangenmenu
– Prijsje voor toernooi winnaar
– BTW

Andere suggesties…