Pokerdiner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Het prachtige Utrecht biedt je een smakelijke arrangement vol spanning en gezelligheid. Gedurende dit sfeervolle groepsuitje combineren we Bourgondisch tafelen met een leerzame en bloedstollende Pokerworkshop. Dit is je kans om All In te gaan!
Welkom in deze knusse ruimte in het bruisende hartje van Utrecht. Op deze toplocatie wordt onze Poker Workshop geleid door een ervaren Pokeraar. Deze goedlachse pokerexpert gaat je een paar fijne kneepjes van de populaire Texas Hold’em-variant bij brengen.
Je krijgt van alles te weten over de fameuze pokerwereld en je hoort termen zoals ‘Pocket Pair’, ‘Quads’, ‘Bad Beat’ en ‘Full House’ voorbij komen. Na een heldere uitleg van de spelregels is het tijd om met je tafelgenoten een heus toernooitje te spelen! Lukt het je om hen af te troeven! Gaat je hart sneller kloppen als je voor een grote pot speelt? Na dit spetterende pokertoernooi, ben je wel toe aan een uitgebreid diner! Wij presenteren bij het Pokerdiner Utrecht een smakelijke en verrassend driegangen diner. Of je nu verloren of gewonnen hebt bij het toernooitje, met onze Pokerarrangement val je eigenlijk altijd in de prijzen!

Pokerdiner Utrecht is inclusief:
– Zaalhuur Locatie Utrecht
– Pokerexpert
– Pokermaterialen (tafels, kaarten, fiches)
– Compleet driegangen menu
– Prijsje voor de winnaar
– BTW

Andere suggesties…