Pokerworkshop Breda

  • Breda
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Onze Pokerworkshop in Breda is geen wilde gok, maar een gegarandeerd succes! Dus pak al uw fiches en ga All In! Onze Pokerworkshop is een leerzaam avontuur boordevol spanning, sfeer en gezelligheid. Deze Workshop vol teambuilding is bij uitstek geschikt als personeelsuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenviering in Breda.
Wij hebben een ideaal zaaltje voor uw gezelschap gereserveerd in het knusse stadshart van Breda. Daar staat uw goedlachse pokerinstructeur u op te wachten voor een warm welkom.
Deze gehaaide pokerexpert start uw Pokerworkshop met een flitsende inleiding en heldere speluitleg. De basisbeginselen van de Texas Hold’em variant worden uit de doeken gedaan.
En u maakt kennis met pokerjargon zoals: Full House, Flush, Bad Beat en The River.
Zodra u weet wat u te doen staat, gaat u samen met uw gasten een spannend No Limit Toernooitje spelen! Want al doende leert men het best! Wie van uw gasten kan het beste bluffen? Waar zitten de berekende strategen en wie zijn de pure gokkers? Durft u All In te gaan?
De winnaar van dit bijzondere gezelschapsuitje in Breda wint een eervol prijsje. Misschien bent u wel in de wieg gelegd voor Las Vegas? Heeft u behoefte aan een paar uurtjes spanning en ontspanning met uw groep? Dan is onze Pokerworkshop in Breda het perfecte event voor u! Boek nu dit gezellige samenzijn in Breda!

De Pokerworkshop Breda is inclusief;
– Ervaren pokeraar
– Professionele pokertafel(s)
– Poker playing chips & speelkaarten
– Prijs voor toernooiwinnaar
– Zaalhuur locatie Breda
– BTW