Pokerworkshop Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Combineer spanning met ontspanning bij onze Workshop Poker in Haarlem. Wees niet bang om een gokje te wagen, want de gezellige en knusse ambiance staat boven alles bij onze Poker Workshop.

Wij bieden met deze Workshop de ideale combi van leerzaamheid, spanning en amusement. Dit event is ideaal als bedrijfsuitje, personeelsevent of vrijgezellenfeest.

Op een exclusieve locatie in de mooie binnenstad van Haarlem wacht onze sympathieke Pokerkenner u op. Onze ervaren Pokeraar begint de Workshop met een uitdagende introductie van dit populaire casinospel. Een aanstekelijke en heldere uitleg van de basisregels volgt. Nu het spelverloop bij iedereen duidelijk is, gaan we eens kijken hoe dit in de praktijk uit zal pakken!

De kaarten worden geschud en we gaan van start! We spelen een klein toernooitje en we zijn benieuwd wie van uw gasten als winnaar uit de bus zal komen!

Wie zal vandaag in Haarlem het beste bluffen? En wie is een meester in misleiding? Beschikt u over stalen zenuwen en durft u ‘all-in’ te gaan?
Bij afsluiting van de Poker Workshop Haarlem ontvang de toernooiwinnaar een leuk prijsje. Is de Poker Workshop Haarlem iets voor uw gezelschap? Bel of mail Get Events om de boeking in orde te maken. Met deze topworkshop heeft u altijd prijs!

Onze pokerworkshop Haarlem is inclusief:
– Ervaren Pokerdocent
– Professionele Speeltafel(s)
– Poker Chips & Speelkaarten
– Prijs voor winnaar(s)
– Zaalhuur in Haarlem
– BTW

Andere suggesties…