Popquiz Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Het beste avondprogramma voor een personeelsfeest of ander groepsuitje is een popquiz. Onze Popquiz in Alkmaar is één groot feest der herkenning en neemt je mee in de muzikale geschiedenis, van de jaren ’60 en het discotijdperk tot de dag van vandaag!

Muziek, quizvragen en een heleboel gezelligheid is waar het tijdens deze Popquiz allemaal om draait.

In een speciaal voor deze popquiz geselecteerd café in de binnenstad van Alkmaar wordt je verwelkomd door onze deskundige quizmaster. Deze Quizmaster zal de Popquiz op een gezellige manier door de verschillende spelrondes begeleiden. Iedere ronde heeft een eigen thema, waardoor je muziekkennis aardig op de proef wordt gesteld! Wie weet het meest van de complete muziekgeschiedenis en gaat er aan het eind van de avond met de winst naar huis?

De afwisselende en entertainende quiz wordt ingeleid met een rasechte jukebox waaruit hits van toen én nu zullen schallen. Je speelt deze Popquiz in teams en ontvangt de benodigde spelmaterialen van onze quizmaster. Laat de muzikale strijd maar losbarsten! Het team dat aan het eind van de avond over de meeste muziekkennis blijkt te beschikken keert terug naar huis met een geweldige prijs. Een competitieve instelling wordt tijdens de Popquiz Alkmaar dus zeker beloond!

De Popquiz in Alkmaar is inclusief:
– Enthousiaste quizmaster
– Zaalhuur
– Prijzen voor de winnaars
– BTW

Andere suggesties…