Popquiz Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Vier jouw bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in een muzikale ambiance! Onze Popquiz in Den Haag staat garant voor een melodieus en sfeervol groepsuitje.

Met deze nostalgie topquiz dagen wij je uit om de populaire hits van dit moment en van vroeger te herinneren! Want zowel recente hitjes als klassiekers van de afgelopen decennia komen bij onze Popquiz volop aan bod!

Deze aanstekelijke Popquiz in Den Haag heeft verschillende uitdagende muzikale rondes! Wij presenteren de ‘raad de plaat-ronde’ en voor specialisten de ‘tv tunes-ronde’! Als hoogtepuntje en voor het groepsgevoel hebben we ook een paar meezingmomentjes! Want het gaat niet alleen om muziekkennis maar ook om pure lol!

Wij verwelkomen je hartelijk in het centrum van Den Haag. Onze Quizmaster wacht jullie op bij onze gezellige Popquiz-locatie.

Deze bewezen Quizmaster zal de Popquiz inleiden met een attractieve introductie. In verschillende teams gaan jullie het vervolgens tegen elkaar opnemen. De muzikaalste strijd van Den Haag barst nu los!

Wij wisselen populaire en nostalgische fragmenten in een hoog tempo af. Aan het einde van de Popquiz Den Haag zal blijken wie de meeste muziekkennis bezit en wie zo snel mogelijk een muziekencyclopedie moet aanschaffen! Onderling hebben jullie in deze geweldige ambiance natuurlijk veel plezier met elkaar, maar zeker ook om elkaar! Het winnende team krijgt aan het einde een mooi prijsje overhandigd door onze goedlachse Quizmaster.

Wij brengen graag sfeer en muziek in jullie bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenviering. Met onze Popquiz in Den Haag heb je altijd prijs!

De Popquiz in Den Haag is inclusief:
– Ervaren Popquizmaster
– Uitgekiende en uitgebreide Popquiz
– Prijsje voor beste team
– Zaalhuur quizlocatie Den Haag
– BTW

Andere suggesties…