Popquiz Diner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Wij hebben het muzikaalste diner van Nederland: het Popquiz Amsterdam Diner!

In de altijd bruisende binnenstad van Amsterdam hebben wij exclusief voor uw gezelschap een ruimte gereserveerd in een speciaal door ons geselecteerd restaurant. In dit restaurant staat onze eigen Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis u al met smart op te wachten. De quizmaster zal uw gezelschap in verschillende teams opdelen die het tegen elkaar moeten opnemen tijdens deze Popquiz dinerspel in Amsterdam.

Tijdens dit muzikale uitje in Amsterdam vliegen de vragen over muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 u om de oren. Hoe heette die zanger ook alweer met die net iets te strakke broek? In welk jaar won Nederland het songfestival? En hoe heette die grote hit van Dr. Alban ook alweer?

De vragen lijken zo makkelijk, maar weet u in het heetst van de strijd uw hoofd koel te houden?

Aan het eind van deze Popquiz komen we erachter in welk team zich de grootste muziekkenners bevinden en welk team uit louter flierefluiters bestaat.

Dit is een dinerspel vol nostalgie en herinneringen!

Klinkt dit uitje u als muziek in de oren? Boek dan nu en beleef een avond om nooit te vergeten!

Popquiz Amsterdam is Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let Op! Onze Popquiz is ook los te boeken, zonder diner. Ook is de Popquiz te spelen op een door u zelf gekozen locatie, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, mail of bel; 020-7009439.

 

Andere suggesties…