PopQuiz Diner Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Onze Populaire Popquiz is nu ook te spelen in Breda!

De Popquiz is een muzikaal groepsuitje en een feest der erkenning. In combinatie met een met een driegangendiner speel je deze muzikale popquiz samen met onze quizmaster in een speciaal geselecteerd restaurant in de binnenstad van Breda. Een gezellige Popquiz in combinatie met een heerlijk drie gangen diner. Wie klinkt dit nu niet als muziek in de oren?

Popquiz Speldiner Breda
Jullie worden hartelijk ontvangen in onze knusse restaurantje in het centrum van Breda. In een speciale en gereserveerde ruimte staat onze immer enthousiaste Quizmaster (en Popmuziek specialist) al te trappelen van ongeduld. Als iedereen een plaatsje heeft gevonden en de Quizmaster de spelregels van de Popquiz heeft uitgelegd zal het startschot klinken.

Verdeeld in verschillende teams strijden jullie tijdens dit Popquiz diner tegen elkaar voor de felbegeerde hoofdprijs en misschien nog wel belangrijker; de eeuwige roem!

Onze Popquiz bestaat uit een verschillende rondes en elke ronde heeft een eigen thema. Deze rondes zullen tussen de gangen van het diner door worden gespeeld.

Tijdens dit Popquiz diner vliegen de vragen over de tunes, sounds en artiesten uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 je om de horen. In welk jaar won Nederland het songfestival? Hoe heette die grote hit van Dr. Alban ook alweer?  Wie zongen er in LUV? De vragen lijken zo makkelijk, maar weet jij je hoofd koel te houden in het heetst van de strijd?

Inclusief:
– Privé-ruimte
– Enthousiaste quizmaster(s)
– Compleet 3-gangen diner
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let Op! Onze Popquiz is ook los te boeken, zonder diner. Ook is de Popquiz te spelen op een door je zelf gekozen locatie, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, mail of bel; 020 7009439.