Popquiz Diner Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ben je op zoek naar een gezellig en muzikaal bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of een gezellig avondje uit met vrienden in Haarlem?
Dan is het Popquiz Diner het perfecte uitje voor jou! Het draait deze avond allemaal om muziek, gezelligheid en lekker eten.

Tijdens een heerlijk driegangendiner krijg je muziekfragmenten te horen uit de jaren 60, 70, 80 en 90, maar ook nieuwe hits zullen niet ontbreken. Ook krijgen jullie vragen over sterren, oude en nieuwe hits en alles wat met muziek te maken heeft!

Wij heten je van harte welkom in een van onze gezellige restaurants in Haarlem, waar we dit unieke en gezellige spel zullen gaan spelen. Bij het diner heb je de keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Tussen de gangen door spelen we de beroemde Popquiz. De groep wordt in teams verdeeld en deze teams gaan de muzikale strijd met elkaar aan! Onze enthousiaste quizmaster gaat jullie muziekkennis op de proef stellen, welk team heeft de meeste vragen goed en gaat er met de prijs naar huis? Daar gaan we tijdens deze quiz achter komen!

We beginnen deze Popquiz met de algemene kennisronde; in welk jaar won Nederland het songfestival? Wat was de echte naam van de zangeres zonder naam? Kun je met onze eigen Guus Meeuwis meezingen? Dit en nog veel meer zal aan bod komen tijdens deze gezellige Popquiz diner in hartje Haarlem.  Maar ook gaan wij tijdens deze popquiz tv tunes raden en muziekfragmenten beluisteren. Je mag tijdens dit speldiner gerust meezingen, dansen is nog beter!

De Popquiz is ook los te boeken, zonder diner. Ons Popquiz Speldiner in Haarlem is het perfecte uitje is om jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of personeelsfeest onvergetelijk te maken!

Je mag tijdens dit speldiner gerust meezingen, dansen is nog beter! Aan het eind van deze avond zal blijken welk team zich als winnaar mag uitroepen en welk team uit louter flierefluiters bestaat.

Dus ben je klaar om Haarlem even goed wakker te schudden?! Boek dan dit muzikale uitje vol gezelligheid, lekker eten en jeugdherinneringen!

Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…