Popquiz Diner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Muzikaal dineren in hartje Utrecht? Bij ons is het mogelijk!

Wij hebben in de aanbieding… het populaire Popquiz Diner! Tijdens dit speldiner wordt jullie groep in teams verdeeld die het tegen elkaar opnemen in deze muzikale strijd der giganten. De Popquiz wordt gecombineerd met een overheerlijk driegangendiner in een gezellig restaurant in het centrum van Utrecht. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dat dachten wij ook!

Bij start van het programma zal onze enthousiaste begeleider de spelregels van de Popquiz uitleggen en de groep in teams opdelen. Als elk team een ludieke teamnaam heeft verzonnen, zal het startschot worden gelost.

De Popquiz in Utrecht bestaat uit verschillende rondes waarbij je muziekkennis flink op de proef wordt gesteld. Je wordt bekogeld met songs, tunes en geluidsfragmenten. Wij hebben vragen over de muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80, maar ook hits van dit moment zullen de revue passeren. Door goede samenwerking en het maximaal benutten van elkaars kennis probeer je met je team zoveel mogelijk punten te scoren.

Natuurlijk zullen de herkenbare deuntjes en teksten dierbare herinneringen opwekken en veel ‘o-ja’-momenten opleveren.

Hoe ziet het Popquiz Diner in Utrecht eruit? Na elke smakelijke dinergang pakt jullie goedlachse Quizmaster de microfoon om een spelronde te spelen. Zo vliegen de herkenbare hits, legendarische artiesten en onvermijdelijke meezingers je om de oren. Na het dessert is dus de finaleronde. Daarna zal duidelijk worden wie de grote winnaars zijn. Welk team zal uit handen van onze Quizmaster de welverdiende hoofdprijs ontvangen?

De voor – en hoofdgerechten bestaan uit vis, vlees of een vegetarische variant naar keuze. Heb je speciale wensen met betrekking tot allergie of dieet, laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens is. Get Events bied je de perfecte combi van ‘brood en spelen’ in Utrecht!

Het Popquiz Diner in Utrecht is nostalgisch, swingend en bij vlagen ook hilarisch. Ons Popquiz diner maakte vele bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes in Utrecht tot een groot succes.

Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Onze Popquiz is ook los te boeken, zonder diner. Ook bieden wij de Popquiz aan in andere steden voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over dit uitje, mail of bel; 020 7009439

Tip! Voor meer groepsuitjes in Utrecht kijk je bij onze Avondarrangementen en Thema Diners.

Andere suggesties…