Popquiz Speldiner Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 54.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Het Popquiz Speldiner is het perfecte speldiner voor tijdens je bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of avondje uit. Met ons Popquiz Speldiner speel je onze muzikale popquiz tijdens een heerlijk drie gangen diner. Tussen de gerechten door krijgt je de bekende tunes en muziekfragmenten te horen uit de jaren 60, 70, 80 en 90 maar natuurlijk zullen de hits van dit moment ook niet worden overgeslagen.

Ben je, je collega’s, vrienden of familie de baas tijdens dit muzikale speldiner in hartje Nijmegen.

Popquiz
Onze ”Pop Quizmaster” zal bij aanvang het gezelschap in teams opdelen. Deze teams moeten gedurende dit Dinerspel en tussen de gangen door, de muzikale strijd met elkaar aan gaan. De Quizmaster zal de teams overladen met vragen, tunes en muziekfragmenten uit de jaren 60, 70, 80 en 90.

We beginnen deze Popquiz met de algemene kennisronde; in welk jaar won Nederland het songfestival? Wat was de echte naam van de zangeres zonder naam? Denk je het antwoord op deze vragen te weten? Maar ook gaan wij tijdens deze popquiz tv tunes raden, muziekfragmenten beluisteren en jeugdherinneringen ophalen. Dus tijdens dit Popquiz Speldiner hebben wij voor ieder wat wils en is geschikt voor jong en oud!

Denk je dat ons Popquiz Speldiner in Nijmegen het perfecte uitje is om je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of personeelsfeest onvergetelijk te maken?

Boek dan dit muzikale uitje vol gezelligheid, lekker eten en jeugdherinneringen.

Vele bedrijven en instellingen zijn u al voorgegaan!

Inclusief:
– Quizmaster
– Compleet 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Deze Popquiz is ook los te boeken, zonder diner.

Tip! Ook is de Popquiz te spelen op een door jullie zelf gekozen locatie, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, mail of bel; 020 7009439.

Andere suggesties…