Pubquiz in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Kies voor een succesvol uitje vol sfeer, gezelligheid en teambuilding. Onze Pubquiz in Haarlem vindt plaats in een sfeervolle cafesetting.

Hier gaan jullie de meest fascinerende vragen beantwoorden. Het team met de grootste wijsneuzen, scoort de meeste punten en wint een verrassend prijsje!
De Pubquiz in Haarlem staat onder leiding van onze kundige en enthousiaste Quizmaster. Het leuke van de Pubquiz in Haarlem is dat dit spel ontzettend gevarieerd is. De spelrondes bestaan uit een interactieve vragenronde, een videofragmentenronde, een herken-de-foto-ronde en een raad-de-plaat- ronde. Voor ieder wat wils dus!

De Pubquiz in Haarlem is gevarieerder dan een gemiddelde popquiz. Wij testen niet alleen jullie muziekkennis, maar ook historische sportmomenten, culinaire vragen en natuurlijk, heel toepasselijk, een paar vragen over alcoholische dranken…

Het Quiz-team dat de meeste punten scoort, vertrekt uit Haarlem met een eervolle hoofdprijs!

Een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellendag in Haarlem is in goede handen bij onze Pubquiz. Diverse groepen gingen je voor en genoten volop van dit heerlijke groepsuitje!

De Pubquiz in Haarlem is inclusief:
– Professionele en enthousiaste Quizmaster
– Originele en gevarieerde Quiz
– Quizmaterialen Pubquiz
– Prijs voor het beste team
– BTW

Andere suggesties…