Pupquiz Diner Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Zin in een groepsuitje van topniveau? Den Haag verwelkomt je voor ons Pubquiz Diner. Samen met ons driegangendiner kan de Pubquiz Den Haag niet kapot. In verschillende teams gaan jullie elkaar op een enthousiaste wijze de maat nemen. Tussen de rondes van de Pubquiz door krijg je een paar heerlijke dinergangen voorgeschoteld. Een smakelijk arrangement in Den Haag met sfeer, spel en teambuilding. Dus als je op zoek bent naar een geslaagd personeelsuitje of vrijgezellenuitje dan hoef je niet meer verder te kijken. Gezelligheid en interactief genieten voeren de boventoon bij onze onvergetelijke Pubquiz Diner in Den Haag.

De beste eetlocatie die wij in Den Haag kennen hebben wij voor jullie geregeld. Onze Quizmaster  vangt je hartelijk op, maakt een teamindeling en wijst teamcaptains aan. Na een korte uitleg gaat het Pubquiz Diner van start. Uitdagende en fascinerende vragen en raadsels worden op jullie afgevuurd. Onderwerpen zijn onder andere: actualiteit, geschiedenis, sport, films, muziek, culinaire onderwerpen, steden, reizen en ga zo maar door. Samen met je team ben je veelzijdig, dus buit al die aanwezige kennis uit!

Het best scorende team gaat er vandoor met de eervolle prijs van het Pubquiz Diner in Den Haag. Bij dit arrangement ga je tussen het quizzen door smullen van de overheerlijke dinergangen. Kies tussen vegetarische-, vis- of vleesgerechten. Deze combi van ‘brood en spelen’ is ongekend en onevenaarbaar. Wij bouwen dit feestje graag met jullie in Den Haag!

Get Events biedt het Pubquiz Diner ook aan buiten Den Haag. De tijd en de locatie zijn jouw keuze. Ook een Pubquiz Lunch is een mogelijkheid als je ’s avonds al andere plannen hebt. De Pubquiz is eventueel los te boeken zonder diner, of als borrelarrangement. Laat ons je wensen weten en wij zorgen dat alles op rolletjes draait! Get Events levert altijd groepsuitjes op maat!

Het Pubquiz Diner in Den Haag is inclusief:
– Ervaren en kundige quizmaster
– Spelmaterialen Pubquiz Den Haag
– Originele en fascinerende Quizvragen
– Driegangen menu locatie Den Haag
– Locatiehuur Den Haag
– Prijsuitreiking en prijsje
– BTW

Andere suggesties…