Ranking the Stars Diner in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Wie kan het beste raden hoe anderen over elkaar denken en wie heeft het beste inschattingsvermogen? Vandaag is het toegestaan om je collega’s eens lekker uit te testen en ‘spannende’onderwerpen aan het licht te brengen. Wie heeft de meeste ‘one night stands’ of wie is juiste de perfecte huwelijkskandidaat voor jouw dochter? Wie is een echte telefoon junkie? Je komt erachter tijdens dit komische speldiner in het centrum van Amersfoort.

In een knus restaurant in Amersfoort hebben we een privéruimte voor jullie gereserveerd waar jullie worden ontvangen door onze enthousiaste spelbegeleider. Na het warme welkom is iedereen meteen fanatiek en klaar om te beginnen. Het spel start met het invullen van een spannende vragenlijst. Aan de hand van de vragen schat je in hoe jouw collega’s, vrienden of familie denken. Vervolgens kan het echte spel beginnen en zul je scheuren van het lachen!

Het spel wordt gespeeld in groepen die elkaar proberen in te schatten. Wie is hier het beste in en wie gaat er vandoor met de fantastische prijs?! Maar er is meer! Tijdens het spel wordt jullie honger gestild met een appetijtelijk driegangenmenu. Onder het genot van lekker eten een geanimeerde avond met vrienden, collega’s of familie met ons ‘Ranking The Stars’ diner Amersfoort.

Het Ranking The Stars Diner in Amersfoort is inclusief:
– Quizmaster/ spelbegeleider
– Driegangen diner (vlees, vis of vegetarisch)
– Chique hoofdprijsje voor de winnaars
– Zaalhuur toplocatie in Amsterdam centrum
– Te boeken op dag en tijd naar wens
– BTW

Andere suggesties…