Ranking the Stars Diner in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Bij dit groepsuitje in Haarlem leren jullie elkaar op een hele andere manier kennen. Welkom bij het originele en verrassende speldiner Ranking the Stars. Je zal je groots vermaken. Daarbij ga je genieten van de appetijtelijke dinergangen van ons driegangen menu. Laat Ranking The Stars in Haarlem je hart veroveren!

We spelen het Ranking The Stars spelprogramma in een knus restaurant in het hartje van Haarlem. Onze Quizmaster staat al klaar om je in te wijden in dit mooie avontuur. Nog voor we van start gaan heb je al een vragenlijst ingevuld over jouw gasten…en die informatie komt natuurlijk terug tijdens ons spel!

Op hilarische wijze gaan we uitzoeken wie het meest van wie weet. Welk van de aanwezige dames is een paar keer per dag in de weer met make up? En wie van de heren heeft vraatzucht en is altijd aan het eten? Heb je zelf een aantal onmisbare weetjes over iemand uit jouw groep? Laat het ons weten want wij gaan natuurlijk voor een onvergetelijke toptijd!

Door de beste antwoorden en inschattingen te maken weet een team punten te scoren! De winnaars van Ranking the Stars Haarlem ontvangen een smaakvol prijsje uit handen van onze Quizmaster!

Tussendoor is het op en top genieten met ons overheerlijke en uitgebreide diner. In Haarlem staat een verrukkelijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar keuze jullie op te wachten. Er is keuze uit vlees, vis of vegetarisch, dus voor ieder wat! Neem lekker plaats want het Ranking the Stars arrangement in Haarlem gaat beginnen!

Ranking The Stars Diner Haarlem is inclusief:
– Quizmaster
– Driegangendiner
– Smaakvol hoofdprijsje voor de winnaars
– Zaalhuur dinerzaal in Haarlem centrum
– Op dag en tijd naar keuze te boeken

Andere suggesties…