Ranking the Stars Lunch in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Combineer een overheerlijke lunch met ons sfeervolle spelprogramma Ranking The Stars. In deze sfeervolle ambiance gaan we bekijken hoe goed je jouw collega’s of vrienden en vriendinnen kent. Bij dit hilarische spelprogramma in Rotterdam verbinden wij dit spelplezier aan een overheerlijke en overvloedige lunch. Tijdens onze Ranking The Stars Lunch in Rotterdam trakteren wij je op een ongekende lunch met heerlijke dranken, broodjes en diverse lekkernijen.

Het spelprogramma Ranking The Stars wordt gespeeld in een sfeervolle Rotterdamse locatie midden in het centrum. Onze Quizmaster geeft jullie een warm onthaal bij uw aankomst. In aanloop naar Ranking The Stars vragen wij je een paar vragenlijsten in te vullen zodat we het spelprogramma geheel op jouw ‘ranking’ af kunnen stemmen.

Wat weet je van jouw gasten en wat weten zij van elkaar? Welke dame heeft elke week nieuwe kleren aan? Welke kerels zijn de zogenaamde macho’s en wie zijn de ideale schoonzonen? Eventueel kun je een aantal vragen van eigen makelij bij ons inleveren! Wij spelen namelijk graag in op je wensen.

Het team dat de meeste punten scoort door de beste antwoorden te geven wordt de winnaar en wint een mooi prijsje.
Tussen de spelrondes door kun je lekker genieten van het ruime aanbod van deze luxe lunch.

Kortom, beleef dit event tijdens een personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam!

Ranking The Start Lunch Rotterdam is inclusief:
– Ervaren quizmaster/ spelbegeleider
– Uitgebreide lunch
– Hoofdprijs voor de winnaars
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– Te boeken op datum en tijd naar voorkeur