Roast Workshop Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

De roast is hot en wij zullen je laten zien waarom!

Tijdens onze hilarische roast workshop zal onze ervaren Stand Up Comedian jullie de fijne kneepjes van het roasten bijbrengen.
Onze Roast Workshop is perfect geschikt voor iedereen die op zoek is naar een uniek groepsuitje in Amsterdam.

De Roast
Een roast is een Comedy Act waarbij een of meerdere personen op een komische manier in het zonnetje worden gezet, of kunnen we beter zeggen, op een ironische wijze wordt geëerd.
In Amerika is de roast een heus fenomeen en ook in ons kleine kikkerlandje krijgt de roast steeds meer bekendheid.
Eerst vooral bekend bij een klein groepje liefhebbers maar nu ook bekend bij het grote publiek door onder andere de ‘roast van Gordon’ en het ‘correspondents dinner’ waarbij niemand minder dan onze eigen minister president in het middelpunt staat.

De ‘roastmaster’
Onze Roast Workshop staat onder toezicht van een professionele Stand Up Comedian. Deze ervaren grappenmaker zal jullie tijdens dit anderhalf uur durende groepsuitje bekend maken met de roast. De workshop begint met een korte introductie, waarbij de basisbeginselen van de grap uitgebreid aan bod komen. Hoe bouw je nu eigenlijk een grap op? Wanneer is iets grappig en wanneer juist niet? Een schrijven van een goede grap, en dus een geslaagde roast, is namelijk gemakkelijker dan het lijkt!

Showtime
Na de introductie zullen er teams worden gemaakt en wordt het tijd om de handen uit de mouwen te steken.
Jullie worden zelf aan het werk gezet en gaan aan de slag met het opbouwen van een echte roast. En geloof ons, dit zorgt gegarandeerd voor een hoop hilarische momenten!
Maar geen paniek! Je hoeft niet bang te zijn dat je er alleen voor staat, want je gaat in groepsverband aan de slag en ook onze Stand Up Comedian zal jullie bijstaan met de nodige tips & tricks.
Zodra de teams de roast hebben voorbereidt is het showtime! In de vorm van een ‘privé optreden’ gaan jullie de grappen en grollen ter gehore brengen. Dit belooft een hoop onvergetelijke en hilarische momenten met elkaar.

De roast workshop is perfecte activiteit om je bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag te voorzien van een extra dosis humor en sfeer.

Ben je met een wat kleiner gezelschap? Geen probleem, de workshop is al te boeken vanaf 10 personen.

Dus heb je iets te vieren waarbij een bijzonder personen centraal staat? Boek dan onze roast workshop in Amsterdam.

Inclusief:
– Professionele Comedian
– Zaalhuur
– Een flinke dosis humor

 

 

 

Andere suggesties…