Rondleiding Nieuwmarktbuurt

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 12.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

De Nieuwmarktbuurt is een van de meest gezellige wijken van de Stad. En tijdens deze rondleiding gaat u samen met onze gidsen op stap in deze levendige Amsterdamse wijk.

We beginnen de rondleiding Nieuwmarktbuurt op het Beursplein. Daar staat onze gids al klaar om u mee te nemen op ontdekkingsreis door het bruisende het van Amsterdam. Zo loopt u tijdens deze rondleiding onder andere door de Warmoesstraat, de Zeedijk, Chinatown. Maar natuurlijk wordt de Nieuwmarkt zelf tijdens deze 2 uur durende stadswandeling niet overgeslagen.

Vooral in het Weekend bruist de Nieuwmarkt, met de Waag als imposant middelpunt, van gezelligheid. U zult versteld staan van haar vele cafés met gezellige terrasjes. En misschien hebben wij tijdens deze rondleiding nog tijd over om er een drankje ( of twee ) te doen.

Ook gaat u tijdens deze rondleiding naar het Lastage gebied. Dit is een wijk vol prachtige gerestaureerde pakhuizen, grachten en gevels waar bijna geen toerist komt. U zult versteld staan van alle monumenten in deze oase van rust.

Kortom boek de rondleiding Nieuwmarktbuurt en maak kennis met een van de oudste en levendige wijken van Amsterdam.

Inclusief;
– Professionele gids
– Gezellige verhalen en anekdotes
– Beproefde route
– Café stop (exclusief consumptie )
– BTW

Tip! Wilt u deze Rondleiding met buitenlandse gasten doen? Geen probleem onze gidsen spreken meerdere talen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Andere suggesties…