Salsa Diner Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Voetjes van de vloer! Ben je op zoek naar een workshop, vrijgezellenfeestje of ander groepsuitje waarbij het dak eraf geblazen wordt? Boek dan zeker ons Salsa Diner in Alkmaar. Dit swingende groepsuitje is misschien wel het meest temperamentvolle, swingende en pittige avondprogramma van Nederland. Deze workshop brengt je namelijk gegarandeerd in zomerse sferen!

Salsa is dé spannende en exotische dans die al lang niet meer tot de verbeelding spreekt. Een leukere workshop is er niet! En heb je nog nooit salsa gedanst? Geen enkel probleem, deze workshop is ook voor beginnende dansers en danseressen. Onze salsa instructeur leert je op een ontspannen manier binnen no time de kneepjes van de dans!

Natuurlijk begint de workshop met een geschikte warming up om de spieren los te maken. Want salsa is niet zomaar een paar pasjes zetten, nee, salsa is intensief! Op de klanken van exotische en sensuele Latijns-Amerikaanse muziek draai je de heupen los en leer je de basisbeginselen van salsadansen. Je leert een korte choreografie en wij verzekeren je dat je binnen de kortste keren mee weet te swingen op de maat van de prachtige muziek. Na deze heerlijke workshop voel je, je  helemaal thuis op de dansvloer!

Beweging maakt hongerig en dat weten we: daarom serveren we na de pittige workshop een overheerlijk driegangendiner. Hierbij heb je de keuze uit een vis-, vlees- of vegetarisch menu, dus er is voor ieder wat wils. Eet smakelijk en geniet nog lekker even na van het geweldige Salsa Diner!

Het Salsa Diner in Alkmaar is inclusief:
– Ervaren salsainstructeur
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– Garantie op een swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…