Salsa Diner Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Gooi je heupen maar los en laat je maar helemaal gaan! Deze workshop in een tropisch jasje staat garant voor een swingende middag in Haarlem.

Nadat je door onze professionele salsaleraar hartelijk bent ontvangen gaat de warming-up van start. Als je hele lijf lekker soepel is en de exotische klanken uit de boxen schallen, kan het Salsa feest beginnen. Op een ontspannen manier zal onze salsaleraar je de fijne kneepjes van deze sexy dans bijbrengen.

Onze Salsa-coach is natuurlijk een rot in het vak. Door de handige tips die je krijgt, zal je jezelf verbazen. De stapsgewijze opbouw van de Salsa Workshop levert een swingend resultaat op. Vergeet niet dit memorabele moment vast te leggen op foto of een filmpje. Heerlijk toch?

Wat kan je in culinair opzicht verwachten van het Salsa Diner? Zoals je weet staat Haarlem bekend om haar gezellige en kwalitatief goede restaurants. De locatie die wij voor jullie diner hebben uitgekozen liegt er niet om. In deze eetzaal worden jullie door de bediening ontvangen in een bad van gezelligheid. Het voorgerecht is origineel en smakelijk en de hoofdschotel is gewoonweg verrukkelijk. Hopelijk heb je nog wat ruimte over voor het heerlijke dessert? Want deze mag je zeker niet missen. Houd je van vlees, vis of vegetarisch? En heb je verder nog wensen? Alles is mogelijk. Bij de reservering nemen wij jullie wensen door zodat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens dit swingende groepsuitje in Haarlem.

Zo biedt het Salsa Diner in Haarlem de perfecte afwisseling tussen actief samenzijn en gezellig ontspannen. Wij van Get Events houden van een totaalbeleving. Daarnaast nemen wij je graag alle zorgen uit handen zodat je zelf ook lekker kunt ontspannen en van dit event kunt gaan genieten. Wij voorspellen een onvergetelijke en succesvolle dag in Haarlem!

Wij verzekeren je dat je, je na deze Salsa Diner op elk dansfeest als een vis in het water voelt. Dit arrangement is perfect geschikt als bedrijfuitje of teamuitje maar ook perfect geschikt als vrienden- of vriendinnenuitstapje of vrijgezellenviering.

Inclusief:
– Professionele docent
– Zaalhuur
– 3 gangen diner
– BTW

Andere suggesties…