Salsa Diner in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Ben je wel toe aan een actief en verrukkelijk uitje in Den Haag? Ons Salsa Diner in Den Haag is een heerlijk tropisch arrangement vol swingde muziek en lekker eten!

Onze professionele salsa-instructeur ontvangt jullie met open armen in onze danszaal in het hartje van Den Haag. Na een prettige warming-up gaat het Salsa dansen beginnen. Tijdens deze Salsa Workshop knallen de exotische deuntjes uit onze boxen en beleef je samen een heerlijke danstijd. Onze inspirerende salsaleraar leert je in korte tijd een aantal mooie danspasjes en stijlvolle moves. Je zal versteld staan van wat je in korte tijd leert!

Na een korte inleiding over Salsa volgt een heerlijke warming up. Aan de hand van simpele oefeningen wordt je salsa repertoire in korte tijd steeds groter. Voor je het weet dans je aan het einde van de Workshop een volledige Salsa-dans. Wie had dat gedacht? Natuurlijk is er gelegenheid om een leuke foto of filmpje van elkaar te maken.

Na dit intensieve dansfeestje kan je lekker uitpuffen tijdens ons heerlijk driegangendiner. Dit smakelijke menu is verrukkelijk en met zorg voorbereid. Het voorgerecht en hoofdgerecht kunnen bestaan uit vis of vlees. Voor vegetariërs hebben wij een bijzondere invulling van de gerechten. Na de hoofdschotel staat een verrassend dessert op het programma. Zo heb je de mogelijkheid om met je gasten nog een flinke poos nagenieten van deze Salsa beleving. Want dit uitje in Den Haag is vanaf het begint tot het einde feestelijk.

Met het Salsa Diner in Den Haag kan je rekenen op een totaalbeleving. Dit groepsuitje is perfect voor groepen die zoeken naar een fijne combinatie van ontspanning en actief genieten. Wees er zeker van dat er tijdens de sfeervolle Salsa Workshop veel genoten en gelachen wordt. Zo leer je, je collega’s, vrienden of vriendinnen weer op een andere manier kennen. Zo’n beleving zal je niet gauw vergeten.

Dit totaalarrangement in Den Haag is geschikt voor elk groepsuitje. Bedrijfsviering, personeelsfeest, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest! Wil je er een middagprogramma van maken? Of wil je deze Salsa Workshop combineren met Brunch, Lunch of High Tea? Ook dat is mogelijk. Bel ons gerust om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten. Wij houden van maatwerk!

Trek je dansschoenen maar aan want onze Salsa Fiësta staat te beginnen!

Het Salsa Diner in Den Haag is inclusief:
– Professionele salsadocent
– Zaalhuur Den Haag
– Driegangen keuzediner
– BTW

Andere suggesties…