Salsa Workshop Amsterdam

  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Met deze pittige salsa workshop in Amsterdam zullen wij ervoor zorgen dat u even helemaal in Zuid-Amerikaanse sferen zal komen. We beginnen de salsa workshop met een algemene warming up. Tijdens deze warming up gaan we de heupen even lekker los gooien en ons voorbereiden op wat komen gaat. Zodra de ‘dansspieren’ zijn opgewarmd is het tijd voor het echte werk!

Onder begeleiding van de opzwepende klanken van de merengue muziek zal onze ervaren salsa instructeur u het speelse voetenwerk van de salsa dans op een losse manier bijbrengen. In het begin voelt het misschien een beetje onwennig aan, maar wij verzekeren u dat u aan het eind van deze salsa workshop de smaak te pakken heeft en niet anders meer zou willen.

Omdat onze salsa instructeur deze salsa workshop moeiteloos aan het niveau van de groep kan aanpassen is dit actieve groepsuitje geschikt voor zowel de gevorderde salsa danser als de beginner en zowel jong als oud kan zich helemaal uitleven tijdens deze salsa workshop in Amsterdam.
Onze Salsa Workshop is elke dag te boeken op uw eigen gewenste dag, tijdstip en locatie. En is geschikt voor zowel vrijgezellenfeesten en teamuitjes.

Heeft u interesse in deze Salsa Workshop, maar heeft u een andere stad dan Amsterdam in gedachten? Geen probleem! Neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.Salsa Workshop

Amsterdam is Inclusief:
-Ervaren instructeur
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingende groepsuitje
-BTW

Bent u op zoek naar een compleet groepsuitje in Amsterdam? Dan is ons Salsa Diner een echte aanrader! Met dit salsa diner combineren wij een pittige salsa workshop met een heerlijk Tapas Diner. Neem voor de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact op met een van onze event managers.