Salsa Workshop Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Wij gaan er voor zorgen dat u zich dankzij deze spetterende salsa Workshop in Den Bosch in Zuid-Amerikaanse sferen waant.

Een algemene warming-up is de start van deze Salsa Workshop. Dus de handrem van de heupen en de beentjes en focusssss…..

Zodra de ‘dansspieren’ lekker op temperatuur zijn, wordt het de hoogste tijd voor de ‘real thing’!
Terwijl u wordt geteisterd door de opzwepende klanken van de merengue muziek gaat onze salsa-instructeur de geheimen van deze exotische dans aan u overbrengen.
Aanvankelijk zal het nog wat onwennig zijn, maar u krijgt van ons de garantie dat u uiteindelijk, aan het eind van deze salsa-workshop in Den Bosch helemaal om bent, en dolenthousiast.

Het mooie is dat dit actieve groepsuitje zowel geschikt is voor de gevorderde salsa danser, als voor de beginner. Dit dankzij de professionaliteit van onze salsa-instructeur, die moeiteloos de lesstof aan kan passen aan de verschillende mensen. Zo is het mogelijk dat werkelijk iedereen zich volkomen kan laten gaan tijdens deze Salsa workshop in Den Bosch.

De mogelijkheid bestaat om deze Salsa Workshop iedere dag te boeken. Op de door u gewenste dag, uur en plaats.

Lijkt u deze Salsaworkshop u iets, maar heeft u een andere stad dan Den bosch in gedachten? Kan geregeld worden! Onze medewerkers helpen u graag op weg.

Inclusief:
-Ervaren instructeur
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingend groepsuitje
-BTW.

Zoekt u een volledig groepsuitje in Den Bosch?! Dan bevelen wij u ons Salsa diner aan! zodoende heeft u de combinatie van een spetterende Salsa workshop en een verrukkelijk tapas diner. Wij staan ten alle tijden open voor nadere informatie!

Andere suggesties…