Scooter Challenge Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Tijdens dit uitje ontdek je Amsterdam op een wel hele leuke, relaxte manier. Niet te voet, op de fiets, maar namelijk per scooter. Gassen maar!

Als iedereen er klaar voor is en op de scooter zit, is het klaar voor de start en.. af! Je zoeft vol enthousiasme met je groep door de Amsterdamse binnenstad op zoek naar de antwoorden op de vragen. Zo rijd je onder andere door de Amsterdamse Jordaan, de Grachtengordel, het Leidseplein en zelfs de Walletjes zullen tijdens deze scooterspeurtocht aan bod komen. Welk team is fanatiek en verzameld de meest goede antwoorden tijdens deze Scooter Challenge Amsterdam?

Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en maken we onderweg een pitstop in een gezellig cafeetje voor een lekkere versnapering. Zo kunnen jullie even lekker bijkletsen over wat jullie allemaal hebben meegemaakt of discussiëren over wie de grootste wegpiraat is.

Welk team aan het eind de meeste vragen goed heeft beantwoord zal de grote prijs in de wacht slepen en mag zich de grote winnaar noemen! Wie strijkt met de eer en weet de winst van deze speurtocht binnen te slepen? Wil jij een leuke, originele activiteit organiseren voor je team uitje, vrijgezellenfeest of gezellige dag met vrienden? En wil je Amsterdam is op een andere manier bekijken? Kies dan voor onze Scooter Challenge in Amsterdam.

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– Eén consumptie p.p.
– Versnapering voor onderweg
– Huur scooters