Sex in the City Dinnergame Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ben je voor je vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest op zoek naar een waanzinnig speldiner in Utrecht? Wij hebben geheel in stijl van Sex in the City een toparrangement voor jou en je vriendinnen! Geniet van een verrukkelijk diner en koppel dat aan hilarische momenten! Ons Sex in the City-arrangement zit vol avontuur, uitdaging, verrassing en plezier!
Klinkt goed, hè? Glamourous en spicy Speldiner in Utrecht
We beginnen dit stijlvolle speldiner in het hartje van de bruisende binnenstad van Utrecht. Daar heet onze enthousiaste spelbegeleidster je welkom. Na een aanstekelijke introductie op deze Citygame, wordt je met je team op pad gestuurd. Je neemt een trendy goodybag vol attributen mee die bij dit spel goed van pas zal komen! Dit onvergetelijke spel in Utrecht, spelen we tussen de gangen van het driegangen menu door. Het diner is overigens overvloedig en uitgebreid. Er is keuze tussen diverse gerechten, waarbij eventueel ook vegetariërs volop aan hun trekken komen.

Ons Sex in the City Speldiner bouwen we op met diverse originele, hilarische en ludieke opdrachten. Dit alles geheel in een Sex and the City ambiance! Zo ga je met je team bijvoorbeeld op zoek naar je eigen Mr. Big! En bij een andere opdracht hou je een stilettorun midden in een winkelstraat in Utrecht centrum! Dit wordt onvergetelijk!

Het is aan jou en je vriendinnen de taak om deze uitdagende missies creatief en stijlvol in te vullen. We geven elk team een camera mee om de uitvoering vast te leggen. Zo kan onze spelbegeleidster de opdrachten terugkijken, beoordelen en het winnende team bekend maken! Het team met het hoogste Sex and the City-gehalte gaat naar huis met een chique prijsje!
Ons Sex and the City Speldiner in Utrecht is perfect als succesvol vrijgezellenfeest of origineel vriendinnenuitje!

Sex in the City Dinnergame is inclusief:
– Compleet 3-gangen menu
– Ervaren spelbegeleidster
– Spelmaterialen Citygame
– Prijsje voor het beste team
– BTW

Andere suggesties…