Sex in the City Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ons Sex in the City spelprogramma is een verfrissend leuk vriendinnenuitje in de binnenstad van Leiden.

Verdeeld In groepjes duiken jullie de binnenstad van Leiden in, om daar de boel op z’n kop te zetten. Maar als jullie het leuker vinden is het natuurlijk ook mogelijk om dit spelprogramma in 1 groep te spelen, want ‘’niets moet en alles mag’’ tijdens dit dolkomische spelprogramma in hartje Leiden.

Om even lekker op te warmen beginnen we het Sex in the City Spelprogramma met een tongstrelende dorstlesser.

Jullie worden namelijk getrakteerd op een heerlijk glaasje bubbels onder het credo ‘’een goed begin is het halve werk’’!

Nadat iedereen ‘’moed in heeft gedronken’’ en de spelbegeleider de spelmaterialen heeft uitgedeeld zal het startschot klinken en duiken jullie in gestrekte draf het altijd gezellige centrum van Leiden in.

Het centrum van Leiden zal het decor zijn van de meest ludieke en hilarische opdrachten. Zo moeten jullie tijdens dit Sex in the City Spelprogramma gaan stiletto rennen, zingen en op zoek gaan naar jullie eigen mr. Big. Natuurlijk moeten deze opdrachten worden opgenomen op de meegegeven camera, zodat wij alles zwart op wit hebben!

Nadat de opdrachten zijn vervuld wordt iedereen op een welverdiende consumptie getrakteerd.

Als iedereen weer bij zinnen is zal de spelbegeleider bekend maken welk team uit echte ‘’sex in the city dames’’ bestaat en welk team bestaat uit wannabe’s.

 De Sex in the City Leiden is inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Ontvangst met een welkomstdrankje
– Spelmaterialen
– Één consumptie per persoon tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…