Sex in the City spel Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ben jij ook zo’n Sex and the City fan? En heb je zin in een middag lekker lachen en gek doen met je vriendinnen in Amsterdam? Dan is dit spelprogramma zeker iets voor jou!

Ons Sex in the City-spel speelt zich af in hartje Amsterdam. Bij aankomst worden jullie door onze enthousiaste begeleidster in stijl ontvangen, namelijk met een heerlijk welkomstdrankje. Vervolgens zullen er teams worden geformeerd en het materiaal overhandigd.

Verdeeld in teams worden jullie tijdens dit uitje de Amsterdamse binnenstad in gestuurd om als echte Sex in the City girls de SATC-opdrachten te vervullen. Zo gaan jullie zingen in een echte Amsterdamse kroeg, een stilettorun doen in de drukste winkelstraat van Nederland en op zoek naar jullie eigen Mr. Big.

Het gaat er tijdens dit groepsuitje om dat alle opdrachten met allure en bovenal met een hoog Sex and the City-gehalte worden vervuld.

Dit 3 uur durende Sex in the City-spel is ideaal als vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje.

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Ontvangst met een welkomstdrankje
– Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let op! Bent u op zoek naar een geheel verzorgd vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje in Amsterdam? Het Sex in the City-spel is prima geschikt om te combineren met een Ik Hou van Holland Diner of Moorddiner.

Voor meer aanbod, kijk bij onze vrijgezellenfeesten of neem contact op met één van onze eventplanners!

Andere suggesties…