Smartlappen Zingen met Sjaan

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 27.50 p.p. (incl. BTW)
  • 1.0 uur

Maak uw borst maar nat! Want dit is een uitje vol Amsterdamse gezelligheid.

Onze workshop smartlappen zingen staat onder muzikale leiding van Tante Sjaan. Deze goed gemutste Mokumse tante maakt van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag één groot Amsterdams feest.

André Hazes, Danny de Munk, Frans Bauer of Vader Abraham? U roept en wij draaien! Behalve dat deze workshop ontzettend gezellig is, is het tevens een goede training voor de buikspieren, want Sjaan houdt wel van een geintje!

Smartlappen Zingen met Sjaan
Speciaal voor deze workshop reserveren wij een privé ruimte in een sfeervolle Amsterdamse kroeg. Hier gaat u met elkaar een muzikale middag beleven, die u nog lang zal heugen. We beginnen deze workshop met een pikketanissie of een lekker bakkie leut, dit om de stembanden even lekker te smeren en om alvast in de stemming te komen.Vervolgens neemt Sjaan het heft in handen en zal zij de ene na de andere bekende smartlap uit haar accordeon toveren.

Voor iedereen die niet heel bekend is met deze smartlappen, geen nood! Tijdens deze workshop zullen er ook genoeg boekjes aanwezig zijn om u tekstueel te ondersteunen.

Behalve dat Sjaan met haar blonde haar en d’r trekzak een markante verschijning is, is zij ook niet op haar mondje gevallen. Zo zal zij met haar Amsterdamse tongval de smartlappen voorzien van de nodige humoristische intermezzo’s en op deze manier zijn haar workshops altijd een grote happening!

Deze Smartlappenworkshop draait om het levenslied, u zingt over (over) vreugde en verdriet en natuurlijk zingt Sjaan ook graag nog een liedje over de stad Amsterdam! Voor deze workshop hoeft u in ieder geval geen geschoolde zanger of zangeres te zijn, Sjaan is ook maar een meissie van ‘t gewone leven!

De hartverscheurende tranentrekkers en levensliederen zullen de revue passeren. Alles komt aan bod! Tijdens dit muzikale uitje in Amsterdam.

De workshop Smartlappen Zingen met Sjaan is inclusief:
– Sjaan met accerdeon
– Tekstboekjes
– Amsterdamse gezelligheid
– BTW

Andere suggesties…