So You Think You Can Dance Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Een van onze topactiviteiten in Breda is zonder twijfel onze Workshop So you think you can dance! Ideaal als vrijgezellenuitje of vriendenuitje. De voeten gaan lekker van de vloer! Tijdens deze twee uur durende workshop swing je samen met onze danslerares het dak eraf.

Deze bruisende dansworkshop heeft een ongedwongen en feestelijk karakter. De moeilijkheidsgraad is geschikt voor alle leeftijden en alle dansniveaus. Iedereen kan dus lekker los gaan!

Onze ervaren dansinstructrice begeleidt je eerst tijdens de attractieve warming up. Daarna legt zij een spetterende choreografie uit en gaan jullie een heerlijke dans instuderen! Je kunt dansen op een nummer naar keuze. Dat kan een song zijn van een populaire hedendaagse artiest of juist een gouwe ouwe. We hebben nummers van Beyoncé tot Pink of van Prince tot Michael Jackson…. Roept u maar!

So you think you can dance is een geweldige happening een sfeervol samenzijn met je vrienden en vriendinnen in Breda. Het flitsende eindresultaat dat je aan het einde van de workshop opvoert, kunnen jullie gaan filmen. Zo heb je een bijzonder aandenken van deze swingende dansworkshop in Breda.

Speciaal voor vrijgezellengroepen hebben we de Beyonce-dans ‘Put A Ring On It’. Een sexy dans die de dames instuderen met de vrijgezel als middelpunt. Een andere specialiteit van onze danslerares is de Cell Block Tango uit de Chicago-muscial. Kortom: wij zijn klaar voor deze onvergetelijke dansuurtjes! Jullie ook?

So you think you can dance Workshop Breda is inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur dansstudio Breda
-Garantie op swingend uitje
-BTW