So you think you can dance workshop Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Zijn jullie op zoek naar een super leuke activiteit voor jullie vrijgezellenfeest in Den Haag?

Dan is deze dans workshop op jullie lijf geschreven! Gedurende deze dans workshop gaan jullie samen met onze enthousiaste danslerares twee uur lang dansen, swingen en helemaal los in het altijd bruisende centrum van Den Haag.

Door het ongedwongen karakter is deze dans workshop geschikt voor alle leeftijden en van de absolute beginner tot de vergevorderde, iedereen kan lekker meedoen. Na een korte warming up gaan jullie samen met onze dansinstructrice een ‘dansact’ naar keuze  instuderen. Jullie kunnen van tevoren doorgeven op welk nummer jullie willen gaan dansen. Beyoncé, Katty Perry, Pink of One Direction? Of gaan jullie meer voor de gouwe ouwe als Madonna, Prince en Michael Jackson?

Tijdens deze dans workshop kan het allemaal, want het gaat tijdens deze workshop maar om 1 ding; ‘plezier maken met je vrienden en vriendinnen’. Wij werken tijdens deze dans workshop aan een flitsend dansoptreden. Aan het einde van deze dans workshop kunnen jullie deze ingestudeerde dans act dan ook filmen. Hiermee hebben jullie meteen een geweldig aandenken aan deze spetterende dans workshop in Den Haag.

Tip! Speciaal voor de vrijgezellen hebben we een sexy Beyoncé Put A Ring On It dansworkshop die de dames kunnen instuderen met de vrijgezel als middelpunt natuurlijk. Maar ook de Cell Block Tango uit de musical Chicago is een echte knaller!

Inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingende groepsuitje
-BTW

Andere suggesties…