Speurtocht Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Snuffel in de schatten van de Sint Janskathederaal, neus lekker rond in pitteresk Uilenburg en zoek een weg langs de mysterieuze Binnendieze. Onze speurtocht in Den Bosch herbegt alle schatten van deze bourgondisch stad. Onthul de schatten en verbaas jezelf over hetgeen Den Bosch te bieden heeft!

We starten deze speurtocht vlakbij het Centraal Station, zodat het voor iedereen makkelijk te bereiken is. Onze geanimeerde spelleider ontvang je met een vrolijk gezicht en zal een inleiding van de dag geven. Na deze introductie delen we je gezelschap op in kleinere teams. Afhankelijk van de groepsgrootte, houden we ongeveer 8 personen per team aan. Blijf je tijdens de speurtocht liever bij elkaar? Geen probleem, dan formeren we gewoon 1 groter team.

Elk team ontvangt een clipboard met een omvangrijk informatieboekje, een plattegrond van het stadscentrum en natuurlijk de nauwkeurig samengestelde vragenlijst. Door middel van het informatieboekje en natuurlijk de plattegrond, leiden we jullie langs een aantal opmerkelijke en waardevolle bezienswaardigheden van Den Bosch. Uiteraard snellen we hier een aantal vernuftige vragen over! Op deze manier komt je er zelf, op een interactieve manier achter, welke geheimen deze soms historische decors, herbergen.

Nadat elk team de speurtocht heeft volbracht, ontvangen we je in een gezellig etablissement zodat de spelleider de antwoorden kan nakijken. Terwijl wij trakteren op een drankje, maakt de spelleider het winnende team bekend en zal de prijsuitreiking worden gedaan. Ontrafel je de mysteries van historisch Den Bosch en gaat je team naar huis met die welverdiende prijs? Kom erachter tijdens onze Speurtocht in Den Bosch!

Inclusief:
– Enthousiaste spelleiding
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…