Speurtocht Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 21.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Op zoek naar een gezellig maar ook spannend uitje voor uw collega’s of vrienden/vriendinnen? Dan is een Speurtocht in Den Haag het uitje voor u!

Op het Plein zal één van onze enthousiaste begeleiders uw gezelschap op staan te wachten. Daar aangekomen wordt de groep in teams opgedeeld die tegen elkaar zullen spelen, als jullie het gezelliger vinden om de Speurtocht in één team te spelen kan dat natuurlijk ook.

Elk team ontvangt een plattegrond, vragenlijst en een informatieboekje over Den Haag. Hiermee gewapend zullen jullie al speurend de pareltjes van Den Haag ontdekken. Wij hebben een aantal originele vragen voor jullie uitgeselecteerd. Deze vragen voeren je langs de meest bijzondere en historische plekken van Den Haag. Zo kom je lang de Lange Voorhout, het Spui, Het Binnenhof, Het Buitenhof en nog veel meer. Zie hoe indrukwekkend al die pleintjes en hofjes van Den Haag zijn.

De Speurtocht Den Haag biedt gezelligheid, sfeer en de ultieme combinatie van ontspanning en activiteit. Bovendien staat de Speurtocht bol van teambuilding. De een weet altijd goed de weg te vinden en de ander heeft weer wat parate feitenkennis. Samen scoor je de meeste punten. Als je het andere team op punten weet te verslaan, dan mag je ook nog rekenen op een mooi prijsje.

Na 2,5 uur, ontvangt de begeleider jullie in een knus Haags Café. Terwijl de groep zich tegoed kan doen aan een drankje zal de begeleider bepalen welk team de vragen het best heeft beantwoord en welk team er met de eeuwige roem en de grote prijs vandoor gaat.

De Speurtocht Den Haag heeft zich al vele jaren bewezen. Tal van bedrijven, vriendengroepen en andere gezelschappen deden de Speurtocht met veel plezier. En dat is ook logisch. Onze Speurtocht Den Haag heeft alles. Gezelligheid, sfeer, actie, ontspanning, leerzaamheid en een heerlijk puzzelgehalte.

Wilt u uw uurtjes in Den Haag nog wat uitrekken? Misschien is het een leuk idee om aansluitend aan de Speurtocht van een speldiner te genieten? Lekker smakelijk eten in combi met de beste entertainment uit Den Haag. Wij infomeren u graag over alle mogelijkheden.

Speurtocht Den Haag is inclusief:
– Spelbegeleiding
– Materiaal
– Consumptie
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…