Stripdiner Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Get Events vindt dat het belangrijk is bij jullie vrijgezellenfeest Den Bosch, dat jullie gezellig samen kunnen zijn en dat jullie lekker kunnen eten en drinken. Maar zonder strip act is dit vrijgezellenfeest in Den Bosch natuurlijk helemaal niet compleet! Ons Stripdiner geeft jullie een heerlijk en verrassend toetje..!

Spannend vrijgezellenfeest Den Bosch
Kom maar gezellig binnen, want dit vrijgezellenfeest vindt plaats in een van onze gezellige restaurants in hartje Den Bosch.
Deze avond serveren wij een heerlijk 3-gangen diner voor jullie. We zullen rekening houden met ieder lid van de groep, want jullie hebben tijdens dit vrijgezellenfeestje in Den Bosch, altijd de keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. We zorgen ervoor dat jullie niets te kort komen en dat jullie in deze privézaal uitsluitend van elkaar kunnen genieten en van het heerlijke eten.

Na het hoofdgerecht is het natuurlijk tijd voor een heerlijk dessert.
Maar wat de vrijgezel niet weet, is dat wij met dit Stripdiner twee toetjes in petto hebben! Want ineens begint de muziek, worden de lichten gedimd en stijgt de temperatuur aanzienlijk! Het is tijd om de vrijgezel eens even goed in het zonnetje te zetten tijdens dit vrijgezellenfeest Den Bosch. En daar zal onze stripper wel voor zorgen! Met een grappige en sexy strip act zullen de oortjes van de vrijgezel al snel rood aanlopen. Maar dat is natuurlijk precies de bedoeling tijdens jullie vrijgezellenfeest Den Bosch!
Dit vrijgezellenfeest Den Bosch is te boeken op jullie gewenste dag en tijdstip.

Inclusief:
– Zaalhuur
– Compleet 3-gangen diner
– Mannelijke/Vrouwelijke strip act
– BTW

Andere suggesties…