Stripdiner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Ben je op zoek naar een spannend onvergetelijk groepsuitje voor al je zintuigen, dan is ons Stripdiner in Rotterdam het perfecte diner! Het stripdiner is perfect voor een sensationeel, spannend en uitdagend vrienden-/vriendinnenavond of vrijgezellenfeest in Rotterdam.

In hartje Rotterdam hebben wij speciaal voor jou en jouw gezelschap een ruimte gereserveerd bij één van de door ons geselecteerde restaurants waar je wordt getrakteerd op een heerlijk driegangendiner.

Kom binnen en laat deze sensationele avond beginnen.
Heeft iedereen na binnenkomst een plekje gevonden en een lekker drankje, dan kunnen we van start. Vooraf ontvangen jullie al het driegangen keuze menu, bestaande uit verschillende gerechten (vlees-, vis- en vegetarisch). Zijn er andere speciale dieetwensen, geef deze dan altijd van te voren door dan houden we er uiteraard rekening mee.

Maar we hebben natuurlijk meer, want na het hoofdgerecht gaat het feest dan eindelijk echt beginnen en zal onze stripper zijn of haar opwachting maken. De nietsvermoedende vrijgezel krijgt een aangename verrassing om nooit te vergeten.

In een 15 minuten durende show wordt de vrijgezel helemaal in het zonnetje gezet en kijkt zij gegarandeerd glunderend terug op een onvergetelijke avond! Natuurlijk is zij niet de enige en genieten jullie ook stiekem mee! Hebben jullie daarom een voorkeur voor type stripper? Laat het ons dan weten! Wij proberen hier altijd rekening mee te houden.

De mogelijkheden zijn oneindig, van brandweerman, politieagent, cowboy tot Magic Mike, 50 Shades, gentleman, zelfs horror, nerd en pimp behoren tot de mogelijkheden.

Na deze memorabele act, wordt als kers op de taart het dessert geserveerd. Wat een heerlijk eind van deze hilarische avond.

Ga er maar even lekker voor zitten tijdens dit erotische vrijgezellenfeest in Rotterdam, want dit wordt een avond die in je geheugen gegrift zal blijven staan en waar nog een lange tijd over zal worden nagepraat!

Het erotische Stripdiner in Rotterdam is inclusief;
– Ervaren Stripper (man/vrouw)
– Sexy stripact
– Lapdance voor de vrijgezel
– Driegangendiner
– Zaalhuur