Tapas Tour Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Helemaal klaar voor een Mediterraans middagje Mokum? Boft u even, want deze Tapas Tour in Amsterdam is een walking diner in een Spaans jasje.

Onder begeleiding van onze enthousiaste gids gaat u tijdens deze tapas tour happen en stappen op z’n Spaans.
De start van deze Tapas Tour vindt plaats op het beursplein. Hier staat uw ”stadsmatador” al op u te wachten. Hij zal u meelokken naar 3 verschillende tapasrestaurantjes, waar de rijkelijk gedekte tafels voor u klaar staan. Op de weg naar deze tapas restaurantjes, wordt u getrakteerd op een onversneden stadswandeling door hartje Amsterdam.  Tijdens deze stadswandeling laat onze gids u de mooiste en meest verborgen plekjes zien en krijgt u de leukste verhalen en anekdotes te horen.

Aangekomen bij het eerste tapasrestaurant kunt u genieten van wat er wordt voorgeschoteld. Na het het eerste restaurant vervolgen we onze tapas tour weer richting het tweede tapasrestaurant. Als iedereen zijn of haar buikje heeft rond gegeten zijn we aanbeland bij het klapstuk van de avond en wordt u meegenomen voor een rondleiding over de Wallen. De Amsterdamse Walletjes bruisen en dat zal de gids u tijdens deze tapas tour in Amsterdam laten zien ook. We sluiten deze tour af met een bezoek aan het derde gezellige tapasrestaurantje.

Onze Tapas Tour staat garant voor een Mediterraans dagje genieten in Amsterdam.

Inclusief:
– Professionele gids
– Drie gangen tapas diner
– Een beproefde route
– De leukste verhalen en anekdotes
– BTW

TIP! Wilt u dit uitje gezellig afsluiten? Boek dan onze Smartlappenworkshop. Tijdens deze workshop gaat u samen met onze Accordeonist en onder het genot van een lekker drankje de mooiste Smartlappen zingen.

 

Andere suggesties…