Tapas Tours Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Met onze Tapas Tour hebben wij de perfecte combinatie gecreëerd voor u; de heerlijkste lekkernijen uit de Spaanse keuken en de gezelligheid van de altijd bruisende stad Eindhoven.

We starten deze Tapas Tour op een centrale locatie in Eindhoven, hier zal onze enthousiaste gids jullie opwachten en hartelijk ontvangen. Dan kan het Mediterrane avondje beginnen! De gids zal jullie meenemen naar de bekende en de minder bekende plekjes van de stad, hij of zij zal alle feitjes, geheimen en leuke weetjes over de stad verklappen en met alle plezier vertellen. Dan is de eerste pauze van de stadswandeling aangebroken en is het tijd voor jullie eerste stop bij het eerste Tapas restaurant, hier kunnen jullie heerlijk genieten van de Spaanse aperitiefhapjes.
Als iedereen zijn en haar buik heeft volgegeten gaan we verder naar het volgende restaurant en natuurlijk ook weer via toeristische route, de anekdotes zullen u om de oren vliegen!

Wanneer al het lekkers weer wat is gezakt is het tijd om de buik nog wat bij te vullen met een tweede bezoek aan een tapas restaurant. Wanneer iedereen is bijgekomen van het lopen en al  het lekkers achter de kiezen heeft zitten, zijn we toe gekomen aan het een laatste kleine route naar het laatste tapas restaurant  voor deze avond, voor een heerlijk en welverdiend dessert.

Loopt het water u al in de mond en wilt  u de stad Eindhoven als een compleet nieuwe ervaren? Boek dan snel deze overheerlijke Tapas Tour in Eindhoven!

Inclusief:
– Professionele gids
– Driegangendiner
– Een beproefde route
– De leukste verhalen en anekdotes
– BTW