The Wedding Game Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Oh nee… De bruiloft is vanavond, maar er is nog niets geregeld! Het is aan jullie om alle facetten van de bruiloft te organiseren, zodat het een geslaagde avond wordt. Neem je vriendinnen aan de arm en race samen door Amersfoort.

Met The Wedding Game in Amersfoort is het mouwen opstropen en aan de slag, want de bruiloft moet gered worden! Jullie worden aangestuurd door een Weddingplanner, die jullie alle opdrachten geeft zodat de bruiloft vandaag nog plaatsvindt. Vergeet de ringen, jurk, bloemen en de auto vooral niet!

Weet je zeker dat je er klaar voor bent? Want makkelijk wordt dit absoluut niet. De Weddingplanner bestookt jullie met allerlei opdrachten, waarbij de hulp van de mensen op straat wel eens goed van pas kan komen. Zo kan het voorkomen dat je iemand op straat ten huwelijk moet vragen, je eigen biertje moet tappen in een café, om de zenuwen te onderdrukken, of zelfs een lapdance bij een wildvreemde doen ( nu kan het nog vrijgezel )!

Met dit spel til je het vrijgezellenuitje naar een nieuw niveau.

Het spel
Onze Weddingplanner staat jullie op te wachten in het centrum van Amersfoort. Wees op tijd, want er is haast geboden bij deze klus die jullie te wachten staat. Na een korte uitleg van The Wedding Game worden jullie in teams opgedeeld en de stad ingestuurd om de vele opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Voor elke opdracht kan je natuurlijk punten verdienen, maar we geven extra punten voor creativiteit!

We eindigen de game in een cafeetje met een lekker drankje. Tijdens de prijsuitreiking gaan we even goed kijken welk team het meest haar best heeft gedaan. Er ligt namelijk ook een mooie prijs in het verschiet! Leg daarom alle hilarische opdrachten vast op camera.

Reserveer vandaag nog The Wedding Game in Amersfoort voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest! Bel of mail onze enthousiaste Eventspecialisten voor hulp bij het organiseren van een fantastische dag!

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijsje voor het winnende team
– BTW