The Wedding Game Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Hét spel voor de aanstaande bruid! Ontdek Amsterdam op een nieuwe manier en wees op tijd voor de bruiloft, want die loopt helemaal in de soep!

Als je aan een vrijgezellenfeest denkt, dan denk je toch aan lachen, gieren, brullen? Met The Wedding Game wordt die gedachte werkelijkheid. In teams gaan jullie op pad om de bruiloft te redden. Gelukkig staan jullie er niet helemaal alleen voor. Jullie worden aangestuurd door de ”Weddingplanner”, die jullie vertelt waar je de jurk, ringen, taart en de auto op kan halen zodat de bruiloft vandaag nog plaatsvindt!

Dit wordt geen makkelijke opgave! Jullie zullen verscheidene opdrachten moeten uitvoeren, waarbij de hulp van nietsvermoedende passanten wel eens erg van belang kan komen. Gelukkig lopen er genoeg mensen rond in Amsterdam om jullie te helpen met de opdrachten van The Wedding Game. De aanstaande bruid heeft ook vast een ex of jaloerse vriendin die jullie nog wel eens in de weg kan staan…

Over dit spel praat je nog lang na! Dit wordt een dag om niet snel te vergeten.

Wat staat jullie te wachten?

In de binnenstad van Amsterdam worden jullie ontvangen door de Weddingplanner die jullie helpt om van de bruiloft een fantastische dag te maken. De groep wordt verdeeld in teams en jullie worden op pad gestuurd. Werk samen om alle opdrachten zo creatief en origineel mogelijk uit te voeren. Dit levert natuurlijk extra punten op! Laat je opmaken in een cosmetica winkel, vindt de duurste jurk in een warenhuis en regel een nummer van een lekkere vent ( je bent immers nu nog vrijgezel )!

Let op! Laadt je telefoon goed op, zodat de Weddingplanner je kan bereiken en je alle opdrachten vast kan leggen op camera. Het wordt smullen om de beelden nader terug te kijken!

Boek vandaag nog The Wedding Game voor je vrijgezellenfeest in de Hoofdstad en maak er een onvergetelijke dag van!

Tip! Ook te boeken in combinatie met een diner of lunch. Kijk eens onder het kopje “diners” of neem contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijsje voor het winnende team
– BTW