Vergaderen en Teambuilden in Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 93.50 p.p. (incl. BTW)
  • 6,5 uur

Vergaderen doe je met je bedrijf in het kloppende hart van Den Bosch. Hier vindt je een historische vergaderlocatie bekend om hun Bourgondische gastvrijheid. En als prettige energizer sluiten we de dag af met onze unieke Chris Pubquiz. Ideaal als teambuilding óf natuurlijk gewoon voor de gezelligheid!

Familiebedrijf Hotel Central zorgt al 100 jaar voor Bourgondisch gastvrijheid met internationale allure! Voor een op en top vergaderbeleving aan de rand van de historische Markt, bieden we jullie graag dit unieke arrangement aan. Met meer dan 10 multifunctionele vergaderzalen worden er mogelijkheden geboden voor bedrijven van 10 tot 250 personen.

Voor jullie bijeenkomst, vergadering of andere teamuitje bieden we jullie graag een 4-uurs vergaderarrangement aan in combinatie met een uitgebreid lunchbuffet en unieke Chris Pubquiz! De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien en standaard inclusief het gebruik van beamer, scherm, flipover en internet. Na het officiële gedeelte hebben we een lekker lunchbuffet voor jullie klaar staan.

Vervolgens zorgt comedian Chris van de Ende voor een humoristische afsluiting van jullie meeting of teamuitje! Speciaal als bedrijfsuitje hebben wij onze handen in elkaar gestoken en de Chris Pubquiz samengesteld. Een ongeëvenaarde combinatie van stand-up comedy en een quiz én uniek in Nederland! Alleen geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een origineel en ludieke afsluiting van jullie teamdag.

Al decennia lang staat Chris van der Ende op de bühne en heeft inmiddels al honderden shows op zijn naam staan. Voor deze pubquiz kruip hij in de huid van goedlachse quizmaster en zorgt hierdoor gegarandeerd voor humor tijdens jullie bedrijfsuitje. In verschillende spelrondes testen we jullie kennis over onder andere muziek, actualiteit, films, BN’ers en nog veel meer! Lekker interactief en afwisselend. Als meester in de improvisatie zorgt Chris natuurlijk ook voor scherpe oneliners en grappige interactie! Wil je je collega’s dus verrassen met eens iets anders en unieks, kies dan zeker voor dit unieke vergaderarrangement voor jullie bedrijfsuitje in Den Bosch!

Willen jullie het arrangement uitbreiden met een borrel, vaartocht, wandeling of diner? Vraag naar de mogelijkheden, weinig is onmogelijk bij ons!

Voorbeeldprogramma;
09.00 Vergadering
13.00 Lunch
14.00 Chris Pubquiz
15.30 Einde programma

Inclusief
– Zaalhuur
– Gebruik van beamer, scherm, flipover
– Vergaderkit met naamkaartjes, notitieblokjes met pen, ijswater, mintjes en koekjes
– Koffie, thee, cappuccino, koffie verkeerd en espresso tijdens de vergadering
– Lunchbuffet
– Enige echte Chris Pubquiz
– Prijsje voor het winnende team

Andere suggesties…