Vrijgezellenfeest Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 64.00 p.p. (incl. BTW)
  • 5.0 uur

Dit uitje is speciaal voor de vrijgezellen onder ons. Ons vrijgezellenfeest Amsterdam bestaat uit maar liefst drie verschillende onderdelen:

Fotoshoot
Wallentour
Travestieten dinershow

We beginnen dit groepsuitje met een fotoshoot achter het raam. In hartje Amsterdam hebben wij een privé studio voor u gereserveerd.

In deze studio krijgt de aanstaande bruid of bruidegom verkleed als Dame van lichte zeden een fotoshoot achter het raam die hij/zij niet snel zal vergeten. Natuurlijk hebben wij tal van pruiken, pakjes en attributen om deze metamorfose zo echt mogelijk te maken.

Aan het eind van deze fotoshoot zal onze fotograaf het bewijs van deze korte carrièreswitch mee naar huis geven.

Na de fotoshoot staat de gids al op u te wachten en gaan we verder met een rondleiding over de Wallen.

Tijdens deze Wallentour zal onze ”Rosse Buurt specialist” u kennis laten maken met de verborgen geheimen van deze bruisende Amsterdamse buurt. Zo komt u tijdens deze twee uur durende rondleiding langs de Zeedijk, de Warmoesstraat, Chinatown, de Nieuwmarkt met de Waag en nog veel meer. U zult merken dat de Wallen hot is.

Als laatste onderdeel van dit vrijgezellenfeest in Amsterdam zal onze gids u afzetten bij het travestietenrestaurant, waar u kunt genieten van een overheerlijk driegangendiner. Gedurende dit drie gangendiner zult u worden getrakteerd op een travestietenshow die u niet snel meer zult vergeten.

Voor een leuk vrijgezellenfeestje in Amsterdam is dit groepsuitje zeker een aanrader!

Programma 1
16:00 Fotoshoot
16:15 Wallentour
18:00 Travestieten dinershow
21:00 Einde

Programma 2
19:00 Fotoshoot
19:15 Wallentour
21:00 Travestieten dinershow
23:00 Einde

Inclusief:
– Fotoshoot
– Professionele gids
– Drie gangen diner
– Travestieten show
– BTW
– Garantie op een gezellig vrijgezellenfeest

Let op! U kunt er ook altijd nog voor kiezen om de travestieten dinershow te vervangen voor een Hou van Holland diner of een Moordspel. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

 

Andere suggesties…