Walking Dinner Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Wanneer je houdt van lekker eten én van het uithangen van een toerist in eigen land, dan is ‘happen en stappen’ echt iets voor jou. Niet standaard uit eten en daarna op stap, nee – een Walking Dinner! Letterlijk happen én stappen tijdens een gezellige avond in Alkmaar!

Een Walking Dinner houdt niets minder in dan een gastronomische wandeling, in dit geval door het prachtige oude centrum van Alkmaar. De wandeling omvat een informatieve tour door de stad met drie verschillende stops om lekker te eten. Een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert worden genuttigd in drie verschillende restaurants, terwijl jij toerist in eigen land bent. Je bekijkt Alkmaar tijdens deze tour namelijk met heel andere ogen, onder deskundige leiding van een enthousiaste gids die je alle ins en outs over de stad weet te vertellen.

Je start in het centrum van Alkmaar waar je de gids voor het eerst zal ontmoeten. Na deze ontvangst trek je de stoute schoenen aan en met de complete groep volg je een toeristische route richting het eerste restaurant voor het voorgerecht. Na dit eerste happen stap je langs bekende én minder bekende plekken in Alkmaar, om vervolgens bij het tweede restaurant aan te komen voor het hoofdgerecht. Het nagerecht wordt genuttigd in het derde restaurant, ook weer een paar stappen verder.

Al met al is deze Walking Dinner een gezellige en leuke manier om méér van een bekende of onbekende stad te weten te komen, en ondertussen lekker te eten! Veel interactie, wat beweging, interessante weetjes, een prachtige route én een overheerlijk driegangendiner: wat valt er nog meer te wensen?

Voorbeeldprogramma Walking Diner Alkmaar
17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht
20;00 Wandeling
20:30 Dessert

Walking Dinner Alkmaar is inclusief:
– Professionele gids(en)
– Beproefde route
– Driegangendiner
– BTW

Het Walking Dinner in Alkmaar is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of ander feest. Bovendien is de culinaire wandeling geschikt voor alle leeftijden.

Andere suggesties…